Najaarsactie Slegers Zonwering

Bij aankoop van onze Rolluiken en Ritzscreen V550 met standaard profielkleur, ontvangt u een exclusieve korting van 30% op een Somfy Solar RS100 IO.

Zonvoordeel

Door deel te nemen aan deze actie, profiteert u niet alleen van hoogwaardige zonwering, maar ook van aanzienlijke besparingen dankzij de korting op de innovatieve Somfy Solar RS100 IO

Geldigheid

Deze speciale aanbieding is geldig van 16 oktober 2023 tot en met 26 november 2023. Wees er snel bij om te profiteren!Vragen?

Neem contact op met Slegers Zonwering voor meer informatie of dien een contactverzoek in om uw bestelling te plaatsen. Vergeet niet te vermelden dat u gebruik wilt maken van de Slegers Najaarsactie.

Contact

Wilt u gebruik maken van de Slegers Zonwering Najaarsactie? 
Neem dan contact met ons op.

Deze klanten gingen u al voor:

Contactverzoek:

Actievoorwaarden:

Najaarsactie 2023: Bespaar met Somfy Solar RS100 IO!

Wat is de aanbieding? Bij aankoop van onze Rolluiken en Ritzscreen V550 met standaard profielkleur, ontvangt u een exclusieve korting van 30% op een Somfy Solar RS100 IO.

Wat betekent dit voor u ? Door deel te nemen aan deze actie, profiteert u niet alleen van hoogwaardige zonwering, maar ook van aanzienlijke besparingen dankzij de korting op de innovatieve Somfy Solar RS100 IO.

Hoe lang duurt de actie? Deze speciale aanbieding is geldig van 16 oktober 2023 tot en met 26 november 2023. Wees er snel bij om te profiteren!

Hoe kunt u meedoen? Het is eenvoudig! Neem contact op met Slegers Zonwering voor meer informatie of dien een contactverzoek in om uw bestelling te plaatsen. Vergeet niet te vermelden dat u gebruik wilt maken van de Slegers Najaars najaarsactie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze aanbieding? Aarzel niet om ons te bellen op 040 218 52 02 of een e-mail te sturen naar info@slegerszonwering.nl. Ons team staat klaar om u te helpen!